За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Хотел Хасиенда Бийч 3* е разположен в непосредствена близост до залива „Златна Рибка“, на 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението му е тихо и спокойно с достъп до красив пясъчен плаж. В близост до него се намират известните къмпинг „Градина“ и къмпинг „Златна Рибка“, най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие.

В стаите

Комплексът разполага с едноспални и двуспални апартаменти, декорирани в семпли и топли тонове и обзаведени с всички необходими удобства. Част от стаите предлагат панорамна гледка към Черно море.

На територията на хотела

Плаж и басейн: Хотел Хасиенда Бийч предлага достъп до външен басейн с бар и достъп до един от най-красивите плажове на България само на 10 м. от хотела. Шезлонгите и чадърите на басейна са безплатни за всички гости до изчерпване на количествата. Шезлонгите и чадърите на плажа се заплащат допълнително, като услугата е външна.
Детски клуб: За най-малките се предлага безплатен достъп до детски клуб с разнообразни занимания и игри.
Анимация: Дневна и вечерна анимация за възрастни и деца с разнообразни игри и шоу програми.
Комплекса е разположен на спокойна и тиха локация - извън Созопол, но и не прекалено отдалечен
Лоби бар Гриин: Разположен в основния ресторант на хотела и предлага неограничени безалкохолни и алкохолни напитки по време на закуска, обяд и вечеря за всички гости на All Inclusive пакета. Извън това време, лоби барът предлага еспресо, чай и бутилирани напитки, срещу допълнително заплащане.
Пул Бар Барбоса предлага край басейна топли и безалкохолни напитки, бира, вино, алкохолни напитки на база All Inclusive.

Хранене

BB - закуска

ALL INCLUSIVE ПАКЕТ: Пакетът включва разнообразен и богат бюфет за закуска, обяд и вечеря, многобройни закуски на територията на комплекса и безкрайни дейности за деца и възрастни. 
Комплексът предлага основен ресторант на база All Inclusive със свежо лятно меню и шоукукинг, както и средиземноморски A-la Carte ресторант, като броят безплатни посещения в него зависи от броя нощувки.
Лоби Бар "Грийн", Пул бар "Барбоса" предлагат разнообразни напитки.
Хасиенда Бийч предлага на своите гости зелени площи за игра, детски клуб и достъп до емблематични барове и сърф. Разполага и с екип от професионални аниматори. Дневната програма включва разнообразни игри и дейности за деца и възрастни, а вечерната разнообразни шоу програми.

Оценки и коментари